Vill uuutttt!!

Jiaa då sitter man hemma hos Noah, Aron inne i Noahs rum och bloggar och snackar med Tilda medans Aron, Elliot och Jacob sitter inne på Aron rum och spelar gittar.. och typ hatar mig.. :( Känner mig såå älskad av dessa människor asså. Typ for ever alone ;S Vill att Tilda och Jessika ska komma hit.. :( <33 Människor save meeee!!! ;(




Ikväll smäller de då da! :D




Sometimes feelings just comes up..




You are on my mind all the time..




Kalla Känslor




Jag älskar den här bilden den känns så verklig! Så nära på nått sätt




Julafton hos Annica

Nu sitter jag hemma hos min faster och har precis ätit och spelat lite frukt Ninja eller va de heter tsm med mina små kusiner Joshua och Noah. :) och snart så kommer tomten x) och då ska vi som e snälla små barn få presenter :)



Julafton

Känslan av lättnad och glädje som man får när man vaknar upp på julaftons morgon och känner idag är det jul det e verkligen idag. En fruktansvärt skön känsla om man jämför med gårdagens. :) Igår hade jag ingen jul känsla alls. Men idag ska vi då åka hem till min faster och se på kalle ankas jul med mina små kusiner och sen ska vi äta jul mat med familjen farmor och farfar och min ena faster och hennes man och min andra faster och hennes familj :) Mina små godingar till kusiner! :) ♥ Sen kommer tomten och då ska vi öppna presenter, yeey ;D Men God Jul på er alla! ;) ha en härlig dag tsm med vänner och släckt! :) ♥





Min egna berättelse som jag skrev idag

Det var en gång en liten flicka som hette Samantha. Hon bodde med sin mamma och hennes man Frank, i ett stort och vackert vitt hus. De bodde i en väldig lyx, de hade en stor trädgård som var alldeles grön med massor av blommor i blomrabbaterna. Samantha älskade att gå ut till trädgårdens parkbänk och kolla ut över alla de klara och vackra färgerna som blommorna framspelade.
Hon älskade också att gå ner till havet en bit bort.
När hon var liten brukade hon alltid gå dit ner med sin mamma och leka längs strandkanten i vågorna medan fiskmåsarna seglade i vinden över vattnet.
Men nu är allt det där över. Nu när hennes mamma är allvarligt sjuk gör de aldrig något sånt mer. Samantha brukar sakna att göra det, så då brukar hon gå ner till havet och klättra upp på klipporna och sätta sig längst ut på klippan med benen hängande neråt och sträcka ut armarna och sluta ögonen och låta vinden svepa tag i hennes hår och låta solens strålar göra hennes ögonlocken alldeles gul röda och så föreställer hon sig hur det var när hon var liten medan hon hör hur vågorna slår emot klipporna och hur fiskmåsarna låter och när hon känner lukten av saltvattnet.
Men även om hon saknar det där så är hon ändå glad över att hennes mamma fortfarande lever.
Men en dag när Samantha satt nere vid havet på klipporna kom Cindy deras hembiträde springande och ropade efter Samantha. Samantha vände sig om och såg paniken i Cindys ansikte när hon hade kommit fram och berättade för henne att hennes mamma blivit mycket mer sjuk och att hon kallade efter henne.
Samantha kände hur fruktan grep tag i henne och hon kände hur hjärtat slog snabbare och hårdare! Hon skyndade sig iväg hem och upp till sin mammas rum.
Hon kom in i rummet och ser sin mamma ligga i sängen. Hon ser ut som ett lik. Hon e alldeles blek och svart runt ögonen. Samantha känner hur gråten trycker i halsen när hon ser hur sjuk hennes mamma är. Hennes färger e borta och hennes underbara glädje och kärlek är borta. För just nu kämpar kroppen bara med att hålla hennes mamma vid livet istället. Samantha går fram till henne och strycker undan håret i pannan blundar och kysser henne. När hon öppnar ögonen ser hon att hennes mamma kollar på henne och samlar alla sina krafter och säger med en svag och skrovlig röst "Samantha, jag e ledsen att det skulle behöva bli såhär.. Det var inte meningen. Förlåt mig! Jag älskar dig!" Samantha strycker henne över kinden och säger "Det e inte ditt fel mamma, och jag älskar dig med!" Med gråten i halsen.
Hennes mamma ler lite svagt och reser sin magra och bleka hand med darrande rörelser emot Samanthas hand och greppar tag om den och kollar henne in i ögonen och säger "Farväl Samantha! Och du, medans jag e borta tänk på havet och stranden när du var liten. För där kommer jag alltid att finnas hos dig." Sen slöt hon ögonen och Samantha kände hur hennes mammas grepp om sin hand blev löst och hur hon hade lämnat denna värld förevigt. Hon stängde ögonen och fälde en tår, sen kollade hon en sista gång upp på sin mammas ansikte och fick se ett leende på sin mammas läppar och hur hon även fast hon var död lyste av något slags speciellt ljus. Det var så otroligt vacker! Något vackrare sken hade hon aldrig nånsin sett i sitt liv. Och det fick henne att känna en trygghet som aldrig förr och att nu hade mamma det bra! Hon var hemma igen.

Slut



Rädd!

Jag vet att jag aldrig kommr göra det.. För livet e inte så värdelöst för att jag ska kunna göra något sånt.. Men det skulle ändå va härligt att göra det med att sen återvända.
Men du får inte göra det! Kommer inte klara det! Du e det enda som faktiskt gör mig oerhört glad. Du e oxå den enda som jag VERKLIGEN öppnat mig för, och den enda som jag verkligen litar på och pratar om saker med.. Och jag vill verkligen inte förlora dig!..




Plugg plugg plugg

har haft så himla mycket att göra denna veckan! Har suttit hemma varje dag och pluggat.. ;S
Men det är fint :P Idag hade jag Matte prov och en So läxa. I morgon har jag Biologi prov och en till So läxa. Sen på fredag har jag No uppsats, Svenska bokrecension och ännu en So läxa.. Sen blir det Nobell-fest från 14-17.
Sen blir det la förmodligen ungdomsmöte tillsammans med vännerna! :) Och Sen i helgen ska jag Matte och Jocke ha Myshelg! :D Ska bli fett sköönnttt! <3 Bara slappa och se på film typ! :) Längtar!! :D Sen äre måndag och då blire Skräkfilms kväll hos Matte med fölk! Det blir oxå skoj! :) Tagga! :D <3 Men nu ska jag dra kan inte sitta vid datan längre så jiia see ya! ;D <33




Dom finns där men man ser dom inte.

Nu sitter jag här i skolan. Vi har språk. Ska egentligen skriva svenska recension men jag pallar inte. Kan inte skriva i skolan allt står bara still! ;S Men det är fint fint :P Ist så sitter jag längs bak i klassrummet med frökens data och lysnnar på musik med Mathias medans han ritar AS coola bilder! :D <3 Känner igen mig i en viss av dom x))




Verkligheten och sanningen hinner ikapp..

Det blev alldeles för mycket för henne.. Hon klarade inte av all den pressen som hon gick igenom. Hon kände hela tiden att hon ville rymma bort från allt och det enda sättet hon kände att hon faktiskt kunde rymma på var att stänga in sig själv långt långt in i sig själv som det bara gick.. Och det vare hon gjorde. Hon började bygga upp en onerbrytlig bur som hon stängde in säg själv i. Alla såg henne fortfarande men hon visste att självaste hon var instängd i ett mörkt mörkt rum inne i en bur så lång inne i sig själv att hon inte hade någon aning om hur hon skulle ta sig ut. Hon kan höra hur hon själv skriker av smärta och ångest, men hon försökte ignorera sitt inre skrik och intalade sig själv att detta var det enda sättet att skydda sig själv från att bli ännu mera sårad än vad hon redan är.. Egentligen vet hon inte om det är det bästa sättet men hon e rädd.. Rädd att om hon lyckas förstöra buren och ta sig ut kommer omvärlden att skada och såra henne åter igen.. Men ändå så ropar hon efter hjälp..




RSS 2.0