Smärta, ångest, fruktan och sorg

Bara jag känner din lukt så skär det inom hela mig och jag känner hur tårarna bara vill börja ringa ner för kinden!
Du förstår inte hur mycket jag hatar mig själv för vad jag gjort! :'( Min värld och mina känslor är i fullständig obalans!! Jag kan bryta ihop vilken sekund som helst!! :'( Jag gör det bara inte för att jag vill inte visa min svaghet inför nån.. Men inom mig SKRIKER jag av smärta och sorg och jag känner hur jag bara har lust att sppyyy för att få denna obehagliga känslan, smärtan och sorgen inom mig att försvinna! Det värker i hela mig! Jag har svårt att andas och det skär i hjärtat på mig! :'(



London! ♥

På Lördag "morgon" kl 04.45 Så ska jag och några st av mina skolkamrater åka på språkresa till London!! :D :D Taagggggaaaas till 100!! :D :D :D Kommer att bli såå härrr mega bra!! :D åååh va jag längtar asså! :)
Här e lite bilder som jag hittade på denna vackra stad som jag ska åka till! :) Enjoy it och sen nån gång nästa vecka får ni dom äkta bilderna! :D ♥








London here I come! :) ♥



Börjar vi gå tillbaka till de gamla rutinerna eller vad är det som händer! snälla säg inte att vi är påväg tillbaka! Jag gillade ju det så som det är/var nu!

Tankarna snurrar och snurrar runt ett och samma ämne och jag vet inte vad jag ska ta mig till allt jag vill göra är typ att springa fram till dig och bara omfamna dig i en kram som bevis på att jag hatar när det blir så här och att jag vill finnas här för dig! Det enda jag kan tänka på är:
"Har jag gjort nått fel?"
"Gillar han fortfarande mig?"
"I så fall blev det för jobbit för han eller så?"
"Eller mår han bara dåligt själv och vill backa undan lite?"
"Eller orkar han bara inte låssas mera?"
"Har han hållt tillbaka för länge så att det känns alldeles för starkt nu?"
"Jag menar när jag gillade en kille som gillade nån annan stod jag innnttttttee utttt att var med dom och se hur han höll på med en annan tjej.. Det kanske är så du känner, Eller?"
Vad det än är, SNÄLLA lämna mig INTE! Du är min BÄSTA VÄN!! Står VERKLIGEN INTE ut med att inte få prata eller va med dig!! ;( Utan dig i min vardag är livet sååå meningslöst och skolan blir helt för jävlig.. Hatar det! Du betyder såå mycket för mig! ♥


Vampire Diaries - I Need To Know



The only thing I can think about is you

Klockan är redan tre och jag har inte gjort ett piss idag förutom att sitta framför dantan och kollat på Naruto. Eller jag har suttit framför tv och kollat på naruto via datan ;) Sen så har jag också varit inne lite på facbook men det var så dött och tråkigt och jag hade ju inget annat för mig att göra så jag bestämde mig för att starta en ny blogg och fixa den och så för att fördröja tiden och det funkade faktiskt väldigt bra :P :) Så nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik och skriver :) Just det ja, Nu är det ju sista året i grundskolan så vi har fått i upgift att skriva en uppsatts som heter "Mina nio skol år" eller "Mitt liv som elev." Så måste börja skriva på den så fort som möjligt. Problemet är bara det att jag har ingen aning om hur jag ska börja att skriva på allt! Och nu när jag tänker på skolan och allt sånt så kom jag på att jag har en jätte stor uppgift i hemkunskaps teorin som ska lämnas in om inte alls länge! :O Och jag har inte ens har börjat på den än!
Men men här är iaf en av låtarna som jag lyssnar på just nu :)


(hade lite trååkkigt så la ihop några bilder också) :P


The Vampire Diaries - Breathing Underwater




Välkommen till min nya blogg!

Ja, då har jag startat en ny blogg där jag kommer skriva lite om vad som har hänt under dagen och sånt dära. :)
Så hoppas ni kommer tycka om det. :) kraam ~




RSS 2.0